Ugyanaz az ugyanaz - nem ugyanaz

Gyurcsány idején egy ilyenért már minimum tüntettetek...

Friss topikok

  • Widking: @starace: Mintha ez lenne az egyetlen dolog, mely teljesen a visszájára fordult. A választási ígér... (2010.10.28. 10:19) Hiszti az Alkotmánybíróság ellen
  • Peredhil: @kaszapeti: Ja, a sok rátermett, nagy tapasztalattal, szakmai múlttal, komoly referenciákkal rende... (2010.10.23. 19:07) Orbánközlekedési Vállalat
  • Lámpavas: dr. Csontos Lajos (an.: Tóth Erzsébet) Marjay Gyula (an.: Rátkai Mária) Biró Gyula (an.: Varga Anna) (2010.10.21. 13:19) Országleltár

Linkblog

HTML

Az őrzők szerencséje

2010.10.21. 18:43 | idelle | Szólj hozzá!

Forrás: index - Pintér excége őrizheti a Szerencsejáték Zrt.-t

Újabb állami tulajdonú cég, a Szerencsejáték Zrt. kötött szerződést Pintér Sándor belügyminiszter korábbi biztonsági cégével. A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. 24,368 millió forintért őrzi a Szerencsejáték Zrt-t.

Pintér Sándor belügyminiszter korábbi cégét, a Civil Biztonság Szolgálat (CBSZ) Zrt.-t bízta meg a Szerencsejáték Zrt. a személy-és vagyonőri tevékenység ellátásával, valamint a biztonsági takarítás elvégzésével, derül ki a Szerencsejáték Zrt. honlapján csütörtökön frissített szerződéslistából [1].

Az állami tulajdonú társaság honlapján közzétett adatok szerint a vállalkozási szerződést augusztus 31-én kötötték meg, és feltehetően határozatlan időre, mert a táblázatban nem töltötték ki a szerződés időtartamának kezdete és vége rubrikát. A szerződés 24,368 millió forintról szól.

A CBSZ a nyáron több állami tulajdonú cégtől nyert el megbízást, melyekről a hvg.hu [2] számolt be elsőként. Először a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. kötött szerződést a céggel, majd a Magyar Villamos Művek Zrt. őrzés-védelmét is a CBSZ vette át. A hvg.hu [3] augusztus 6-i cikkében [4] jelezte, hogy információik szerint várhatóan szeptembertől a Szerencsejáték Zrt-t is a CBSZ őrzi majd.

A CBSZ 2010 áprilisáig volt Pintér tulajdonában, a későbbi belügyminiszter ekkoradta el [5]a vállalatot.

Címkék: pénztazsebbe pintérsándor háverizmus százmilliók őrzésvédés

A bejegyzés trackback címe:

https://samenotsame.blog.hu/api/trackback/id/tr582389169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása